Baza podataka 1500 strucnih zena Srbije  
   O nama  Aktivnosti  Dokumenta  Publikacije  Galerija  Linkovi  Kontakt  

Forum za društveni aktivizam - zajedno možemo sve

Forum za društveni aktivizam Ženska vlada, čija je misija promocija stručnog potencijala žena u Srbiji, a pod pokroviteljstvom Američke ambasade u Beogradu, pokrenula je seriju foruma koji su organizovani u gradovima Srbije. Osnovna ideja i cilj ovog projekta je da okupi i motiviše što veći broj žena sa ciljem poboljšanja položaja žena i kvaliteta življenja u našoj sredini.

28. januara 2016. u novosadskom hotelu Masters održan je prvi Forum za društveni aktivizam. Tema ovog Foruma bila je "Ženska inicijativa za povezivanje, razmenu i afirmaciju društveno odgovornog delovanja". U okviru dva panela, seniorskom i juniorskom koji predstavljaju spoj iskustva i novih nada, diskusije su vođene o širokom dijapazonu ženskog aktivizma, od organske poljoprivrede do javnih politika i joge.

Drugi po redu, Forum za društveni aktivizam održan je u Kragujevcu, u sredu 11. maja 2016. u 14h, u svečanoj sali hotela Kragujevac, sa temom "Ženska inicijativa za povezivanje, razmenu i afirmaciju društveno odgovornog delovanja". Učesnice foruma su bile renomirane predstavnice nauke, privrednog i javnog života u Srbiji. Fotografije sa ovog događaja možete pogledati u galeriji.

PDF Program Foruma za društveni aktivizam u Kragujevcu

Link Prilog Televizije Kanal 9

Link Prilog Radio Televizije Kragujevac

YouTube Video snimak Foruma za društveni aktivizam u Kragujevcu

Treći po redu, Forum za društveni aktivizam održan je u Nišu, u petak 13. maja 2016. u 14h, u svečanoj sali hotela Regent, sa temom "Ženska inicijativa za povezivanje, razmenu i afirmaciju društveno odgovornog delovanja". Učesnice foruma su bile renomirane predstavnice nauke, privrednog i javnog života u Srbiji. Fotografije sa ovog događaja možete pogledati u galeriji.

PDF Program Foruma za društveni aktivizam u Nišu

YouTube Video snimak Foruma za društveni aktivizam u Nišu